Creatieve Ontmoeting, workshop voor 1-6 personen

Bij alles wat je doet, ontmoet je - facetten van - jezelf en het leven. Een ont-moeten waarbij dat wat gezien en ervaren wil worden zich aandient. Het is aan jou wat je uiteindelijk wilt zien en beleven.


De Creatieve Ontmoeting is een gelegenheid om samen met anderen ongedwongen in het moment ontdekken en experimenteren met wat voor jou creativiteit en ontmoeten is. Er moet niets, je hoeft niets te kunnen of weten. Een nieuwsgierigheid, verlangen of openheid volstaat of … ontstaat. Wat je doet of ‘maakt’ is eigen, authentiek.

Je* wordt ontvangen met koffie/thee & lekkers in een huiselijke en natuurlijke omgeving. Na een korte gezamenlijke start, zoek je binnen en/of buiten een plekje, alleen of samen met anderen. Daar ga je bezig met wat op dat moment aansluit. Als je het prettig vindt, ondersteun ik je bij keuzes. De materialen zijn divers: van verf, krijt, potlood tot takken, hout, steentjes etc.. Eventueel kun je ook je eigen materialen meebrengen. De visie bij de ontmoeting is: “Alles wat we nodig hebben, is er”. Ruimte, in meerdere betekenissen, is belangrijk hierbij. Daarom is de groepsgrootte 2-6 personen.

De Creatieve Ontmoeting vindt wekelijks plaats op een ochtend en/of avond. Je kunt je hiervoor als individu of samen met een ander/anderen aanmelden. Daarnaast vind ik het leuk om een Creatieve Ontmoeting geheel op maat of als cadeau te verzorgen. Ook hiervoor geldt dat je niet van te voren hoeft te weten wat en hoe. Neem gerust contact op om samen te verkennen wat passend is voor jou/jullie.
Enkele ervaringen en uitspraken van deelnemers:

“Warmte, aandacht, openheid, echtheid, van mens tot mens” - “vrijheid” - “Heb het gedurfd iets heel anders te proberen”    
 

             “ik wist niet dat dit in mij zat” - “de eerste keer dat ik schilder en ik ben helemaal tot rust gekomen”   

   “mooie gesprekken”  - ‘eens op een heel andere manier met elkaar samen zijn’

“Een nieuwe ervaring in en van onze vriendschap” - “Zo inspirerend !”  - “weer een stapje gezet”   

 “anders dan als collega’s op het werk; in de aangename sfeer van je huis, in een soort rust eens bij elkaar zijn”

design by silverfish | © 2012